Flatten Your Curve

Verlies je buikvet en verlaag het risico op
ernstige klachten bij COVID-19!

Afgelopen maanden is voor niemand makkelijk geweest. Door de intelligente lockdown zaten we allemaal thuis, sommigen met angst om besmet te raken, anderen zonder sociaal contact dus met veel vrije tijd.

Ondertussen is het duidelijk welke groepen een hogere kans hebben op overlijden bij COVID-19 besmetting: Mensen met overgewicht, diabetes en andere chronische ziekte zijn het meest in gevaar.

Dat maakt dat we dit isolement ook in ons voordeel gebruiken! De extra vrije tijd die je nu aan handen hebt kun je inzetten voor een plattere buik. Met als positief resultaat een verlaagd risico op ernstige Covid-19 klachten!

Mijn naam is Patrick Feiner

In 2011 werd ik geconfronteerd met Alzheimer, reuma en kanker in mijn familie, en daarbij kwam ook nog hart- en vaatziekten in mijn directe vriendenkring. Op dat moment woog ik zelf bijna 90 kilo, een BMI van 26.6 (overgewicht!). Ik keek in de spiegel en schrok van mijn omvang en realiseerde me dat als ik zo ongezond door zou leven, ik zeker ziek zou worden. Iets wat velen van ons wel zullen herkennen. Daarom besloot ik, samen met mijn gezin, mij te verdiepen in de gezondheid van mijn familie en mijzelf en te werken aan een gezondere wij..

In de afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd in een brede en diepe basis kennis over uiteenlopende disciplines zoals Leefstijlgeneeskunde, voedingsleer, metabolisme, (epi)genetica, kanker, diabetes, hart-en vaatziekten, hersenziekten en COVID-19. Ik ben er klaar voor om mijn kennis met jullie te delen. Daarom bied ik mijn hulp aan degene die deze leefstijlverandering juist nú nodig hebben.  

Flatten Your Curve

Gepersonaliseerd leefstijl-programma

Wil je graag grip krijgen op je gezondheid? Vind je het lastig om jezelf te motiveren?
Wil je een gezonde leefstijl op lange termijn vasthouden, maar verval je steeds in oude patronen? Dan kan Flatten Your Curve je helpen!

In dit wetenschappelijk onderbouwde programma gaan we in 4 maanden aan de slag met het verkleinen van je curve. Ons doel: een verbeterde gezondheid en daardoor een verlaagd risico op ernstige klachten bij covid-19. Zodat je met een verzekerd gevoel deze periode door kunt en met een platte buik van je leven kunt genieten!

Dit staat jou te wachten

Plattere buik
door vetverlies

In de afgelopen decennia is het aantal mensen met overgewicht in Nederland gestegen van
27% naar 44%!

Hoor jij bij deze groep? Neem het heft in eigen handen en reken af met je buikvet!

Verlaagd risico op ernstige klachten bij Covid-19

Wist je dat je met overgewicht of een chronische ziekte véél meer kans maakt om ernstig ziek te worden van een COVID besmetting?

Leer die kans verkleinen door het verbeteren van je immuunsysteem!

Verbeterde slaap

Met een druk leven geven we vaak slaap op om andere dingen te doen. Helaas zorgt slaaptekort voor slechtere concentratie en effectiviteit.

Ontdek hoe je jouw slaap kan optimaliseren!

Meer energie

Hoe vaak voel je je futloos? Ben je moe? En wil je alleen maar op de bank liggen?

Wordt fitter en krijg meer energie om jouw doelen te behalen!

Dit is hoe het programma werkt

Wat je leert

De stappen je maakt

Start: Intake

We beginnen onze aanpak met een intakegesprek en bespreken hier samen met jou hoe jij je levensstijl wilt gaan aanpassen. Jouw eigen doelen zijn hierbij erg belangrijk.

Vragenlijst invullen

Bespreken antwoorden

Plan bespreken & verfijnen

Maand 1: Voedingsplan

Wat is goede voeding om meer energie te krijgen, kilo’s te verliezen en ontstekingen in je lichaam te verminderen? Om hier meer inzicht in te geven krijg je een lijst met gezonde producten.
In de basis is het koken heel simpel, het hoeft niet uitgebreid. Je krijgt wekelijks recepten aangereikt die passen bij specifieke wensen. Deze wensen zullen we deze maand uitgebreid bespreken.

Benieuwd naar onze specifieke aanpak? Lees hier meer >>

Oude & nieuwe leefstijl

Glucose meten & weten:
2 weken strikt eetplan

‘energie : eiwit ratio’ voedingslijst

Maand 2: Gezonde voeding

Deze maand staat in het teken van suiker en ontstekingen. We zullen dieper ingaan op wat voeding in je lichaam veroorzaakt en hoe je je cellen de ruimte kan geven om te herstellen. Daarnaast kijken we naar het principe van vasten en eten tussen bepaalde tijden. Ook gaan we in op de belangrijkste vitamines voor je lichaam en in welke producten dit zit of wat je als supplement bij kan nemen.

De energie:eiwit leefstijl toepassen

Intermitterend Vasten

Vitamines & Supplementen

Maand 3: Slaap & Stress

Te veel en te hard trainen is een oorzaak van stress in je lichaam. Veel mesen zijn zich hiervan niet bewust. Je leert over gezond ademhalen, de verschillende vormen van bewegen, schema’s en vooral ook rust. Ook leer je hoe je stressfactoren kan minimaliseren door oefeningen en bewustzijn.
Optioneel is om deze maand suikervrij te leven. We zullen dan samen je keuken doorspitten op zoek naar verborgen suikers.

Wandelen & Ademhalingsoefeningen

HITT & Krachttraining

Suikervrije maand

Maand 4: Slaap en stress

Deze maand gaat in op slaap, licht en ontspanning. Slaap is ontzettend belangrijk voor de herstel van ons lichaam en brein, er gebeurt dan ook veel tijdens onze nachtrust. Aan de hand van informatie over bioritme, licht en ontspanning geven we je inzichten waarmee je je slaap routine kunt aanpassen en je de kwaliteit van de slaap je slaap kunt verbeteren.

Slapen

Ontspannen

Licht, apparaten en je hersenen

Waarom Flatten your Curve werkt

Snel Resultaat

Het gewichtsverlies aan het begin van mijn aanpak enorm! Daarna gaat het puur om consistentie en het vinden van de leefstijl die het beste bij jou past.
Benieuwd naar mijn resultaat? Kijk hier >>

Simpel & Effectief

Dit is géén dieet. We tellen geen calorieën. Je hoeft geen ‘afslankpillen’ te bestellen of elke dag minimaal een uur intensief te sporten. Mijn aanpak is een leefstijlverandering. Een simpele, doelgerichte aanpak die baat heeft voor de rest van je leven.

Gebaseerd op Wetenschap

Onderzoek laat ons zien dat chronische aandoeningen het risico op COVID-19 klachten vergroten. Er is ook veel onderzoek die de positieve invloed laat zien van leefstijl-veranderingen op deze aandoeningen.
Lees meer over wetenschap >>

Meten = Weten

Als ingenieur weet ik dat als je het niet kan meten, dat je het niet kan begrijpen. Als je het niet begrijpt, kan je het ook niet repareren. Vandaar dat we gedurende jouw reis alles nauwkeurig zullen meten, daardoor kun je jouw vooruitgang ook daadwerkelijk zien gaan elke dag, week en maand.

Neem het niet alleen van ons aan

“Patrick heeft mij geholpen me beter te voelen; door oa mijn voeding aan te passen is mijn (constitutioneel) eczeem vrijwel verdwenen. Mijn benauwdheid en allergieën zijn eveneens vrijwel weg. In de tijd dat er borstkanker bij mij werd geconstateerd heb ik mij laten begeleiden door de GA. Het is een waanzinnig spannende en onzekere periode; wat te doen, wat te kiezen, wat te eten en wat wel en niet te slikken, hoe weer te ademen met hulp van welke methode (NB deze instrueer ik nu zelf!). Ik zou het iedereen aan willen raden; het lichaam is zoveel sterker dan wij zelf beseffen. We moeten het beter onderhouden.. hoe? Vraag het de gezondheidsarchitect. Het is geen tijdelijk lapmiddel maar een holistische aanpak en ik weet het nu; het helpt echt!”
— Karen de Bondt
“Door mijn Diabetes Type 1 moest ik van de arts acht maal per dag insuline spuiten. Gelukkig kwam ik al snel na mijn diagnose in contact met Patrick, die mij met een koolhydraatbeperkt dieet heeft geholpen mijn insuline af te bouwen. Inmiddels ben ik geheel vrij van het injecteren van insuline. Daarnaast adviseerde Patrick mij al direct een sensor aan te schaffen waardoor ik 24/7 mijn bloedsuikerwaarde kan zien zonder te prikken. Meten is weten en nu kan ik goed monitoren. Mocht mijn suikerwaarde te hoog worden, kan ik gaan bewegen. Inspanning verlaagt de waarde en mocht ik te laag komen, kan ik iets gaan eten. Zo kan ik nu zonder medicatie verder. Ik voel mij weer topfit en voel NIETS meer in mijn lijf m.b.t. de klachten van diabetes. Hierdoor voorkom ik ook de schadelijke effecten op langere termijn, waar diabetes patiënten mee te maken kunnen krijgen. Daarom ben ik blij dat ik snel met Patrick in contact ben gekomen en heb daarmee mijn gezondheid gelukkig weer in eigen hand kunnen nemen.”
— Nic Oosterveer

Claim jouw platte buik &
Optimale gezondheid vandaag nog!

Flatten Your Curve compleet

Leefstijlprogramma (4 maanden)
2000
1250,- incl. btw
 • Online kennisbibliotheek (t.w.v. €800,-)
  Toegang tot verborgen online content
 • Maandelijkse Masterclass (t.w.v. €180,-)
  Informatieve presentatie over het onderwerp van die maand
 • Maandelijks 60 min 1-op-1 gesprek (t.w.v. €120,-)
  Voortgang bespreken & ruimte voor persoonlijke verdieping
 • Wekelijkse groeps-Q&A (t.w.v. €120,-)
  Gesloten Facebookgroep als community
 • Vrijblijvend mailcontact

Start met een intake

Krijg direct inzicht in je gezondheid
225
37,50 incl. btw
 • Uitgebreide vragenlijst (t.w.v. €37,50,-)
  Toegang tot verborgen online content
 • BONUS: 1-op-1 gesprek van 30 minuten (t.w.v. €75,-)
  Een gesprek waar JOUW antwoorden besproken worden
 • BONUS: Gepersonaliseerd advies hoe je verder kunt (t.w.v. €150,-)
  De uitslag van de vragenlijst geeft hiervoor de aanknopingspunten
 • Volledig vrijblijvend - geen verdere verplichtingen
  Het is geheel aan jou om te bepalen of je na de intake je gezondheidsproblemen zelf wilt aanpakken of dat je daar bij onze hulp wilt gebruiken met Flatten Your Curve.

Veelgestelde vragen

De visie van de Flatten Your Curve is dat we beter geïnformeerd, meer geïnspireerd en meer empowered worden om gezondere keuzes te maken … voor onszelf, voor elkaar en voor de aarde. Middels dit platform wil ik mijn kennis delen zodat de gemeenschap kan leren en een ieder zich kan ontwikkelen naar een gezonder voedings- en leefpatroon.

 

Met gemiddeld een uurtje per dag kun je met dit programma stap voor stap kleine veranderingen maken. Deze zorgen gezamelijk voor een grote veranderingen.

Wij vinden het voorál belangrijk dat je gelooft in je eigen kunnen, in onze visie en bereid bent grote stappen te zetten. Alleen dan is leefstijlverandering mogelijk.

Flatten Your Curve is voor jou als je:

 • wil leren;
 • gemotiveerd bent;
 • gelooft in het geboden proces;
 • naast onze steun ook kan bouwen op de steun van  je naasten.